KDY SPUSTÍME OSTRÝ PROVOZ?

20. 7. 2023

NOVINKY Z E-SHOPU Secondhand kg

Jak probíhá vývoj e-shopu?

V roce 2021 jsme odstartovali naši novou cestu. Založili jsme e-shop s prodejem oblečení na kila. Tahle raketa stoupá poklidně vzhůru a my se každý den těšíme z nových objevů, které spouštění e-shopu obnáší.

Našim cílem je nabídnout příjemné uživatelské prostředí – tedy e-shop, kde snadno najdete to, co hledáte. Nechceme, abyste tu plavali „jak trenky hozený do potoka“. A proto po celou dobu sledujeme vaše reakce a diskutujeme úpravy s profíky.

Finální rovinka se blíží. Rádi bychom spustili ostrý provoz na přelomu měsíců září a říjen.

Jak na funkční e-shop?

Tvorba e-shopu na míru je oříšek. Začali jsme kdysi u Shoptetu, který nabízí celou řadu šablon. A opravdu se v něm pracuje jedna radost. Snadné nastavení, administrace, kterou zvládne i začátečník. Ale my jsme potřebovali jít ještě o krůček dál.

Máme tak vlastní e-shopové řešení, za kterým stojí užší tým lidí. Díky postřehům zákazníků jsme mohli v celém procesu ladit malé chybky nebo funkční detaily. Protože na detailech sakra moc záleží.

Zákaznická podpora číslo jedno

Jste pro nás číslo jedna a my snad pro vás také. Proto budeme rádi, když nám napíše jakýkoliv postřeh. Líbí se vám co děláme? Nebo vidíte na e-shopu nějaký nedostatek? Jakmile se někam nemůžete prokliknout, dejte nám vědět a my se hned vrhneme na programátory.