JAK NA SUPER MYSTERY BOX

4. 10. 2021

Radost ukrytá v tajemství. Fenomén mystery boxů lahodí všem nedočkavcům. Objednáte si box a čekáte. Těšíte se. Přemýšlíte. Co asi přijde?

Co to je „mystery box“?

Tajemný balíček může obsahovat ledacos. Záleží, jaký sortiment objednáváte. V každém případě vždy sklízí smetanu boxy, které jsou rozmanité.

My jsme si dali opravdu záležet a věnovali celý půl rok testovacím balíčkům. Na konec jsme se rozhodli do nabídky přidat mixy dělené na základě velikostí. Máme pro každého něco… A pak vybalování je radost! Ještě víc, než vánoční reklama na Heru.

Recept na úspěšné mystery boxy leží u vás doma a možná také u sousedů. Známe dobře vaše mlsné jazýčky, protože mnozí u nás nakupujete přes 30 let. Už víme, co vám udělá radost,  jak nastavit kritéria kvality a celkový styl boxů.

Kdo si na překvapení nepotrpí, může navštívit naše kamenné obchody Elegant secondhand.

Super mystery boxy jsou šťavnaté!

Nemusíte kupovat zrovna čokoládové bonbóny, abyste mohli tvrdit, že váš mix je „prostě k sežrání“. Dali jsme na papír všechna pravidla, kterými se naše mixy řídí a vznikl nám z toho několika bodový seznam.

Styl a střih, ať jste šik

V každém balení se snažíme o variabilitu. Rozmanitost a sázku na jistotu zaručují:

1. různé délky nohavic, rukávů nebo délky sukní, šatů, popř. svetrů
2. různé střihy jako je slim fit, regular fit, wide leg (široké), oversized atp.
3. různé styly – sportovní, elegantní, outdoor, business, volnočasový styl oblečení a denim móda
4. různé materiály – podle sezóny kombinujeme v každém balení více materiálů (zimní balení mají silnější materiály a letní zase slabší)
5. různé barvy a vzory – chceme vytvořit kompaktní, ale rozmanitá balení (zimní balení mívají tmavší barvy a letní zase světlejší)

Vždy z boxu vylovíte sportovní i elegantní kousky. Aktuální módní trendy reflektuje balení CREAM + 1. jakost.
Oblečení, které má stále co nabídnout, ale nepodléhá tolik módním ikonám, najdete v levném mixu 2. jakosti + 1. jakosti. O to více jsou zde zastoupené pohodlné věci na doma a oblečení v ležérním městském stylu.

Pestré mixy, ve kterých vždy najdete nějakou srdcovku. Stejně jako při pátrání v secondhandech.

Zkuste protřídit šatník a vytvořit balíček, který nabídnete k prodeji nebo darujete potřebným. Pro inspiraci můžete mrknout na naše foto boxy.

CHCI SE INSPIROVAT